Sotakoneen WHFB-liigan terävin kärki

psst.. voit tarkastella kaikkia liigaan liittyviä juttuja klikkaamalla tuolta sivun Tageista sanan liiga..

perjantaina, maaliskuuta 28, 2014

Sotakoneen liigan metsähaltiat värityksessä

Maalausprojekti

Oma maalaamiseni on ollut pidemmän aikaa tauolla, johtuen kenties omasta saamattomuudestani tai ajanpuutteesta, mikä vaivaa pienten lasten vanhempia. Niin tai näin päätin kokeilla ensi kertaa palkkamaalarin palveluksia. Sotakoneen yhteistyökumppani Pekka Koukkula Dragon Scale Design-yrityksestä otti toimekseen maalata konvertoimiani Wood elf-kentaureja. Kentaurit ovat osa Sotakoneen liigassa käyttämääni listaa ja esittävät wild ridereita. Lisäksi olin kanvertoinut kaksi wild stag ratsastajaa sankareiksi. Sain figuurit käyttöön juuri sopivasti Turkun Fanaticin joukkueturnaukseen, jossa pelasin metsähaltia armeijalla. Joukkueemme sijoittui hienosti kuudenneksi ja olin varsin tyytyväinen nappuloitteni toimintaan. 

Teemana metsähaltioilla on syksyinen metsä kääntymässä talveen. Olen harkinnut alustojen muokkaamista satunnaisilla erikeeper/sooda-lumikasoilla. Alustojen magnetisoiminen on myös harkinassa. Tässä kuvia projektin vaiheista.

Pekan lähettämä ensimmäinen teaseri, hyvältä näyttää.
Alustavia yksikkökuvia. "Hevoset" saivat vielä lisää sävyjä.

Possut vielä vaiheessa.
Tässä on valmiit kuvat yksiköstä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, kyllä näillä kelpaa otella. Kentaurivisio on alunperin Luolapeikon (sotu-nikki) ja olen jatkanut samaa teemaa. Hevosina olen käyttänyt uusia ja vanhoja glade rider hevosia. Torsoina on uusia ja vanhoja gladeridereita, vanhoja war dancereita, dryadeja ym.


Kilpiin tuli vielä toisenlainen kuva, mutta se ei ehtinyt valmiiksi turnaukseen mennessä, joten ne lähtevät myöhemmin uuteen maalaukseen.


Kentauri-maagi sai ylleen tarkemman maalauksen, edelleen näyttää hyvältä.


Haltiatorson ja hevosen yhtymäkohdasta tuli kenties hieman tuhti, mutta menettelee.
Maagi unicornilla on harvinaisempi näky WE-armeijoissa, mutta pidän figusta ja tulevasta kirjasta ei tiedä vielä millaiseksi se siihen kirjoitetaan.
Tämän konin figuuri taitaa olla vanha kuin synti, miltäköhän edikalta lienee.


Wild stag sankarien ratsut olen luonut Mierce Miniaturesin Chaagmuth the Jaw-Taker ja Vicious toracx figuureista. Ratsastajat ovat Gamezone miniaturesin ja Freebooters faten hahmoja; .

Possu 1

Possu 1 toiselta puolelta


Possu 2 ja ratsastaja Totol. Chaagmuth the Jaw-Taker figuuria joutui hieman sahaamaan irti ratsustaan ja miniatyyriä joutui paikkailemaan green stuffilla. Myös ratsastajalle joutui tekemään "satulan", jotta sen sai hieman luonnollisempaan asentoon possun keuliessa turhan paljon.


Keihäshaltia "ratsastaa" vauhdikkaassa asennossa posullansa. Figuuri on pinnattu polvesta possuun kiinni ja mielestäni näyttää aika hyvältä.



Pekka lupaili vielä kirjoitella maalauksesta jotain pientä, joten liitän ne kirjoitukset tähän myöhemmin.  Kaiken kaikkiaan pidän projektia onnistuneena, konvertointiin olisin voinut käyttää enemmän aikaa, mutta kaikki tietää, kiire antaa kaikkeen parhaat työkalut ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä oli mukava projekti, ja mielelläni voisin maalailla lisää metsähaltioita. En ollut ennen tehnyt yhden yhtäkään wood elffiä, joten Kallen figut olivat hyvää treeniä. Lisäksi sain vähän maistiaisia nuista Mierce Miniatureseista, ja ovat todella upeita.

- Pekka