Sotakoneen WHFB-liigan terävin kärki

psst.. voit tarkastella kaikkia liigaan liittyviä juttuja klikkaamalla tuolta sivun Tageista sanan liiga..

maanantaina, joulukuuta 02, 2013

Vampire Counts näyttäytyy myös Sotakoneen Warhammer Fantasy Battle -liigassa

Yökosteuden vasta pikkuhiljaa hälvetessä aamuauringon tieltä, kuuluu uutispojan kellon kalina.
- Kuulkaa kuulkaa. Sisällissota vampyyrien mailla! Tuoreimmat uutiset etelästä nyt pilkkahintaan! Saisiko olla lehti? Sir.
Poika tarjoaa lehteä ohikulkijalle.
Vain pari shillinkiä köyhempänä, mies alkaa lukemaan päivän artikkeleita.
- Hmm. Mjom mjom. Mm. *kröhöm* mm m.
Mies selailee lehden pikavauhtia, kunnes pääsee haluamiinsa uutisiin.
- Hmm. Kaaoksen joukot vain kasvavat, sekä laajentavat alueitaan Sorkkametsän siimeksessä. Mmm. Vampyyrien mailla kauas kantautuvaa sotimisen ääntä. Välit linnoituksen sisällä rakoilevat, aiheuttaen suurta liikehdintää kyseisillä alueilla. Useita pieniä viljelijäkyliä 'teurastettu'. Hautoja ryöstelty, ruumiit kadoksissa. Silminnäkijän mukaan kukkulan suojissa -"kuin yötön yö". Väkevää taikuutta liikkeellä. Taistelun jyly yltänyt kauas.
Olisiko tämä oiva tilaisuus hyökätä etelään ja syöstä vallasta kammottavat epäkuolleet? Varmasti heidän rivistönsä ovat heikentyneet sisäisissä kahakoissaan, vaikkakin lienevät nyt 'varpaillaan' uhan tullessa sisältäkinpäin.

Metsän reunamilta Erebos katsoo kaukaa rinteeltä alapuolellaan olevan kyläpahaisen iltaisia valoja. Muutama pieni tönö siellä täällä. Ei vartiostoa. Ei edes kunnon muuria. Ei sotilaita. Ei mitään. "Tuonne ei kannattaisi haaskata aikaa, siellä tuskin on mitään mitä tarvitsen." -Hän tuumi hiljaa itsekseen. Varjoista hänen viereensä kömpii Ezrael. Tuo Erebosin luottomaagikko, joka on kokenut monia sotia ja on aivan viimeaikoina osoittanut melkoista kyvykkyyttä suuremmissakin mittelöissä. Ezrael siristää kellertäviä silmiään nähdäkseen paremmin. "Tuolla voisi olla lisää voimavaroja armeijallenne sir." -Ezrael kakoo käheällä äänellänsä, sekä yrittää tulkita tuon kookkaan vampyyrin kasvonilmeitä, päästäkseen hänen ajatuksistaan kiinni. Tuloksetta. Pian Erebos kääntyy kannoillaan, lähtee kävelemään kohden metsää ja toteaa hiljaisella äänellä. "Tapa jok'ikinen. Polta talot ja tehkää kuten edellisellekin kylälle. Raportoi minulle vahvuutemme työn jälkeen. Meidän pitää ehtiä vielä kauas, ennen kuin aika on täysi." Ezrael hieroo käsiään yhteen ja alkaa silmämääräisesti laskeskelemaan tarvittavia toimia. "Ja Ezrael, tee se nopeasti." - kuuluu metsän varjoista. Erebos katselee tähtiä ja on täysin omissa ajatuksissaan. Hän ei tunne, vaikkakin tietää yöpakkasten tulevan näin korkealla pohjoisessa.
Suuri tulen loimu houkuttaa paikalle metsien mitä kummallisimpia petoja, mutta ne eivät saa ruumiita syödäkseen, ei tänä yönä. Kavioiden kopse kantautuu enää vain tarkkakorvaisimpien kuuluville ja niillekään vain vaivoin. Ne ovat jo kaukana.
Ezrael kiiruhtaa Erebosin luokse kertomaan uutisia.
- Siellä oli pieni hautausmaa, aivan kylän takamailla. Saimme ne kaikki. Luurankosoturisi rivistöt vahvistuvat entisestään. Siellä oli myös pieni lauma hukkia.
Ezreal ei saa kuitenkaan herraltaan mitään reaktiota ja ymmärtää jättäytyä taaemmas. Tuon kiivaan vampyyrin kanssa kannattaa aina olla hieman varuillaan, vaikka olisikin hänen suosiossaan, sillä hänen refleksinsä ovat liki salamannopeat.

Kuunkiertoa myöhemmin alkaa kuulumaan yhä enenemissämäärin huhuja.
"Epäkuolleita on nähty liikkuvan maidensa ulkopuolella." -kuiskutellaan hämärissä majataloissa.
"Lisää pieniä kyliä on teurastettu, muttei ruumiita ole jätetty." -tietää kertoa vankkuria ajeleva kauppias.
"Onko niillä jotain tekemistä niiden viheliäisten pimeähaltioiden kanssa?" -kyläläiset arvuuttelevat.
Miksi ne ovat liikkeellä, tahi minne menossa, on hämärän peitossa. Etsivätkö ne jotakin? Jos etsivät, niin mitä?

Näin jatkui viikkoja ja tuon epäonnisen vampyyrin joukot kasvoivat pikkuhiljaa, mutta varmalla otteella. Erebos alkaa olla varma omista kyvyistään, hävittyään karvaasti maansa etelän suojaisissa kolkissa. Hänet oli petetty, mutta kuka ja miten? Näihin kysymyksiin piti saada vastaus, mutta vasta myöhemmin. Ensitöikseen hän tarvitsisi suuren, sekä vahvan armeijan, jotta voisi saada maansa, sekä linnoituksensa takaisin, mikä oli ollut hänen hallussaan jo useita ihmiselämiä. Mitä hän matkoillaan kohtaisikaan? Kuka tulisi vastaan ja kuinka kaikki päättyy tämän määrätietoisen vampyyrin osalta?

2000 / 2000

Lords

Erebos Darkenwald - Vampire Lord (220 pst) GEN
- Lore of the Vampires
Wizard Level 1

Ezrael Di'Morte - Master Necromancer (200 pst)
- Lore of Death
Wizard Level 4

Heroes

Vampire (125 pst)
- Lore of the Vampires
- Nightmare
- barding
- Heavy Armour
Wizard Level 1

Vampire (140 pst)
- Lore of Shadow,
Wizard Level 2

Core

Crypt Ghouls (250 pst)
25x Crypt Ghoul

Dire Wolves (40 pst)
5x Dire Wolf

Skeleton Warriors (220 pst)
40x Skeleton Warrior
- Musician
- Standard Bearer
- light armour
- hand weapon
- shield

Zombies (60 pst)
- 20x Zombie

Special

Black Knights (280 pst)
10x Black Knight
- Musician
- Standard Bearer
- Barding
- Lances
- heavy armour
- shield

Spirit Host (45 pst)

Rare

Blood Knights (220 pst)
4x Blood Knight
- Musician
- Standard Bearer
- heavy armour
- lance
- barding

Näkyvissä velholevelit, lorevalinnat, näkyvät esineet. piilotettu taikaesineet, vampiric powerit, sekä niiden hinnat kadotettu.

Ei kommentteja: